• All
  • Geen categorie
Samenwerking Renaissance Employment Services BV onder de Maas

Per 1 februari 2019 werkt Renaissance Employment Services BV samen met Smart Capacity BV.

 

Werkzaamheden en doelgroepen vullen elkaar naadloos aan. Renaissance Employment Services BV is de nieuwe naam voor 12Move-it BV, die vooral gericht is om sociaal zwakkeren op de arbeidsmarkt een faire kans op de arbeidsmarkt te krijgen.

 

Zij doet dat d.m.v. re-integratie- en outplacementactiviteiten, leerwerktrajecten, het ontzorgen van de werkgever in het sociaal activeren, werven en selecteren en opleiden en om(bij)scholen van mensen en werken hierbij samen met lokale overheden, zoals in Heerlen en omgeving, en opleidingsinstanties.

 

Ze zijn vanaf 1 februari gevestigd in Maastricht en zullen binnenkort ook vanuit Rotterdam opereren.

 

Het leer-en werkniveau waar R.E.S. BV zich op richt is met name tot MBO niveau. Haar klanten zijn bedrijven in het MKB regio Limburg , Noord-Brabant en grensstreken van Duitsland en onze zuiderburen.

 

Smart Capacity BV is vooral gericht op opleidingen vanaf MBO en met name Bouwkunde en civiel techniek en aanverwante opleidingen en bedrijven. Deze bevinden zich verspreidt over het hele land. Daarnaast  geven wij advies in loopbaanplanning en opleidingen en ontzorgen wij werkgevers in de ruimste zin des woords.

Per direct samenwerking met MVV

Als Maastrichts Adviesbureau op gebied van Human Resources zijn wij altijd op zoek naar promotie en samenwerking.

Vrijdag 18 januari 2019 hebben MVV en Smart Capacity BV een verkennend gesprek gevoerd om te onderzoeken of en zo ja op welke wijze per direct of in de nabije toekomst samenwerking tussen beide partijen mogelijk kan zijn.

De manier van (mee)denken sprak ons daarin enorm aan zoals wij ook met onze clientèle omspringen. Als organisatie zoeken partijen immers zij die dat gedachtegoed met je kunnen en willen delen en het liefst ook vanuit zichzelf uitstralen.

De sfeer, de ideeën die uitgewisseld werden en de doelen die partijen onderling met elkaar uitwisselden.

Met MVV hebben wij naar onze mening te juiste partner gevonden die past bij onze doelstellingen en manier van werken. Smart Capacity BV heeft dan ook besloten per direct partner te worden van MVV.

Wij kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking en hebben volle vertrouwen dat wij hierin de juiste partner voor onze doelstellingen hebben gevonden.

Als partner en supporter zullen wij vanaf nu zij aan zij staan in de strijd naar promotie.

Succes met de strijd voor promotie naar de Eredivisie !!!

SmartCapacity overgenomen door Legacy Uitzendbureau BV

MAASTRICHT/BREDA – Per 1 januari 2018 zal SmartCapacity worden overgenomen door Uitzendorganisatie Legacy Uitzendbureau BV uit Den Bosch. De afgelopen periode zijn onderhandelingen gevoerd en is er een akkoord bereikt. Met  deze overname zal de uitzendorganisatie haar dienstverlening in Zuid-Oost Brabant en Limburg verder vormgeven. De naam SmartCapacity blijft behouden waarbij vanuit Maastricht en Den Bosch gewerkt zal worden.

In 2009 werd SmartCapacity opgericht als intermediair in Bouw & Civiele Techniek. Onderscheidend door een persoonlijke aanpak en de overtuiging dat je met plezier in je werk beter presteert. Door de jaren heen groeide de organisatie naar een gevestigde naam en partner als het gaat om personele vraagstukken en inzet van personeel in de branche. Eigenaresse Sjoukje Potten-Richter werkte mee aan de opstart in Weert en opende later ook kantoor Maastricht.

‘We zijn blij met de overname en willen op deze manier een breder marktaandeel in de regio Zuid-Nederland bedienen’ aldus Johan Voots, oprichter en eigenaar van Legacy Uitzendbureau. ‘We hebben bewust gekeken naar een partij die past bij onze filosofie en werkwijze. De aanpak van SmartCapacity spreekt ons hierbij enorm aan en willen we als nieuw label integreren in onze eigen organisatie.’

Na ruim 12,5 jaar in HR en Recruitment is het moment aangebroken voor Richter om het stokje over te dragen. ‘Het is tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij mensen enorm fascinerend blijven. De overname biedt alle ruimte voor verdere expansie waarbij ik blij ben en dankbaar dat het idee achter SmartCapacity wordt voortgezet.’ aldus Richter die zich volledig gaat richten op de verdere uitbouw van Smartproperty Makelaardij, het bedrijf van haar echtgenoot Ruud Potten. ‘Met ontzettend veel plezier heb ik als intermediair opdrachtgevers en werkzoekenden bijgestaan bij de juiste keuze voor personeelsinzet en loopbaan. Het is fantastisch om hierbij te zien hoe mensen en bedrijven zich ontplooien en door de jaren heen stappen hebben gezet. De ervaring neem ik graag mee naar SmartProperty. De keuze voor de aan- of verkoop van een thuis is immers net zo’n essentiële kwestie.’ aldus Richter.

SmartCapacity blijft gevestigd in Maastricht en zal per 1 januari 2018 ook kantoor houden in Den Bosch. Sjoukje Potten-Richter zal nog een periode aanblijven voor de overdracht en het begeleiden van de vervlechting van de organisaties. Lopende opdrachten zullen worden overgedragen.

Voor meer informatie aangaande de overname kunt u terecht bij mevrouw S.S. Potten-Richter via +31(0)43 – 851 61 88 of bij de heer J. Voots via +31 (0)73 – 88 82 385.

www.legacy-uitzenbdbureau.nl

Wat betekent deze digitale vestiging voor u?

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of een volgende carrièrestap of zoekt u als werkgever die ene geschikte kandidaat, schrijf u dan nu in op onze website als werknemer (kandidaat) of werkgever (opdrachtgever)! Na uw online-registratie ontvangt u een bevestigingsemail waarna u met uw eigen wachtwoord toegang heeft tot ons digitale werkplein. Als kandidaat kunt u dan onze beschikbare vacatures inzien en na selectie uw interesse kenbaar maken. Als opdrachtgever heeft u toegang tot de profielen van onze kandidaten, anoniem maar wel voldoende voor een eerste selectie voor uw vacature(s). Na inschrijving ontvangt u tevens periodiek onze nieuwsbrief.

Loopbaancoaching – bouw aan je eigen toekomst

Loopbaancoaching bij SmartCapacity is aan je eigen toekomst bouwen door je mogelijkheden en kansen te verzilveren in een tevreden arbeidsrelatie in balans met je privéleven. Helaas zijn veel mensen op de arbeidsmarkt niet tevreden in hun job. Maar waar komt dat negatieve gevoel vandaan? Waarom kost werken energie? Wat is dan de sleutel tot tevredenheid en geluk in je werk. Tijdens de loopbaancoaching van SmartCapacity gaan we de zaken benoemen die jouw wensen, kracht en toegevoegde waarde inzichtelijk maken, intuitief, met gesprekken en taken ga je zaken benoemen die heel dichtbij je staan (behoeftes, drijfveren),waar je goed in bent (talenten), die je raken  je raken (passies) en zaken die je wilt bereiken (dromen). Hierdoor durf je keuzes te maken en de beslissingen te nemen die daadwerkelijk iets aan je situatie te veranderen.