Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

‘Wees een ondernemer van je eigen succes en levensgeluk’

Het zal wellicht geen verrassing zijn dat veel mensen op enig moment het plezier in hun werk zijn kwijt geraakt. Voor u herkenbaar?

  • Waar komt dat negatieve gevoel vandaan?
  • Waar komt die ontevredenheid vandaan?
  • Waarom kost werken energie?
  • Wat is dan de sleutel tot succes en levensgeluk?

 

Mensen die hun werk met plezier doen hebben een positieve invloed op hun werkomgeving, presteren beter en ervaren ook privé meer levensgeluk. Deze mensen blinken uit in hun doen en laten, zijn een bindende factor en zijn van toegevoegde waarde in een organisatie. Op de arbeidsmarkt wordt deze toegevoegde waarde gemerkt en ongemerkt gemeten. Op het moment dat je solliciteert, op een personeelsbijeenkomst verschijnt, tijdens een functioneringsgesprek deelneemt maar ook op het moment dat er een reorganisatie voor de deur staat.

Het is dus van belang dat je weet waar je nu staat, wat je wilt, waarin je uitblinkt en wat je te bieden hebt. Iedereen heeft immers een unieke en toegevoegde waarde die enkel herkent en erkent kan worden als ‘je eigen ik’ optimaal tot bloei mag komen (persoonlijke factoren) maar ook kan komen (externe factoren). Dan ervaar je succes en voel je levensgeluk!

Tijdens de loopbaancoaching van SmartCapacity gaan we al die zaken benoemen die jouw wensen, kracht en toegevoegde waarde voor jou en je omgeving inzichtelijk maken.

In gesprekken en met taken ga je die zaken benoemen die heel dichtbij je staan (behoeftes, drijfveren),waar je goed in bent (talenten), die je raken  je raken (passies) en zaken die je wilt bereiken (dromen). Deze zaken ga we in een eindevaluatie helder kaderen in een persoonlijke successleutel.

Na afronding van de loopbaancoaching durf je keuzes maken en kun je de beslissingen nemen die daadwerkelijk iets aan je situatie veranderen. De psychologie achter de coaching van SmartCapacity is heel simpel: het werk dat echt bij je past, is het werk dat je van nature moeiteloos doet en je goed afgaat. Het kost je geen energie. Sterker nog, het levert jou en je directe omgeving energie op! Je bent energieker, creatiever en bent een absolute meerwaarde voor de organisatie en team waarin je functioneert.

Onze werkwijze is positief, intuïtief en altijd oplossingsgericht. Na een grondig  zelfonderzoek (wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?) gaan we met elkaar in gesprek moet je opdrachten maken die je helpen vanuit meerdere invalshoeken naar jezelf te kijken. Altijd vanuit de positieve benadering wat je echt wil en goed kan. Jij staat centraal tijdens de loopbaancoaching van SmartCapacity met als resultaat je persoonlijke successleutel!

Nieuwsgierig geworden? Vul dan op onze contactpagina je gegevens in waarna we je na een korte intake een persoonsgebonden voorstel zullen doen.