HR-Backoffice

HR Backoffice

SMART CAPACITY DIENSTEN  Uw externe afdeling personeelszaken

‘Goed werkgeverschap, duidelijkheid, transparantie en menselijkheid loont!’

Smart Capacity wordt in haar dienstverlening volledig ondersteund en ontzorgd door haar backoffice Smart Capacity DIENSTEN. Het team van goed opgeleide professionals draagt dagelijks zorg voor het contractbeheer en de administratieve ondersteuning van het werk van Smart Capacity. ‘Zo is Smart Capacity goed bereikbaar voor haar opdrachtgevers en blijven wij up -to – date als het gaat om wetgeving’ aldus Johan.

Smart Capacity ondersteunt specifiek bedrijven in de logistiekciviele techniektechniek & industrie, zorg en veiligheid op een vak volwassen manier bij het vinden en optimaal inzetten van personeel.

EXPERTISE BINNEN HANDBEREIK 24/7 BEREIKBAAR

Ons team is betrokken bij het welslagen van onze gezamenlijke zoektocht naar voor u op maat gerichte adviezen en oplossingen, en is 24/7 voor u bereikbaar. Daarbij blijft onze uitgangspositie, zoals u van Smart Capacity gewend bent; enorme passie voor het vak, scherp in actie en reactie op actuele onderwerpen en constant innoveren om vooruit te blijven op de concurrentie. Wij blijven volop voor u in beweging en dit te vertalen in het zoeken naar advies voor oplossingen en constructies voor optimale personele inzet: effectief, flexibel en vernieuwend.

Wij houden ons zeer actief in het re-integreren van werknemers. Wij geloven daarbij in mediation oplossingsgerichte antwoorden, waar wij voor u als onafhankelijke partij van dienst kunnen zijn, outplacement en 2e Spoors trajecten.  ‘Wij geloven dat Smart Capacity daarbij innovatief vooroploopt. De passie voor een tevreden opdrachtgever en kandidaat zijn daarbij onze belangrijkste drijfveer.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of via ons contactformulier voor een offerte of verdere informatie over deze diensten benaderen.

Wat bieden wij u aan ?

Bij HR – Backoffice besteedt u de case management en re-integratie 1e en 2e spoortrajecten uit aan SmartCapacity Diensten.

–       minder werkgeversrisico’s,mediation, vertrouwenspersoon
–       reductie kosten bij ziekteverzuim,
minder administratie
–       mogelijkheid tot aanbieden van outplacement, scholing.

Met HR backoffice tool dragen wij als solide partner zorg voor de volledige overname van alle juridisch facetten in het kader van goed werkgeverschap, de verloning, contractbewaking en verzuimbegeleiding.

SmartCapacity Diensten adviseert u bij de verantwoordelijk voor de wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit de formele werkgeversrol die thans geheel door u wordt gedragen. Omdat wij met diverse specialisten over heel Nederland samenwerken, kunnen wij u tot het uiterste ontzorgen voor de gevolgen van de nieuwe Wet Arbeid in Balans en Poortwachter/WIA. Zo bieden wij optimale flexibiliteit in verzuimvermijding/bestrijding, inzicht mogelijkheden binnen en buiten uw organisatie, transitievergoeding, bemiddeling.

Als werkgever behoudt u uiteraard uw feitelijke dagelijkse werkgeversrol die is gerelateerd aan uw bedrijfsactiviteit.

Is HR Backoffice van Smart Capacity BV ook voor u de oplossing als antwoord op flexibilisering in een veranderende arbeidsmarkt? Interesse in een persoonlijke toelichting? We horen graag van u!