Smart Capacity

Over ons

 

‘Als er iets is dat een mens goed kan doen, laat het hem doen. Geef hem een kans.’ – Abraham Lincoln

JOHAN VOOTS
In mijn gehele actieve carrière is de spreuk van Lincoln de beantwoording van mijn passie, waarom ik ruim 20 jaar geleden als parttime ondernemer ben gestart en 5 jaar lang mensen heb begeleid die als startende ondernemer diverse adviezen pro deo konden krijgen. Als zzp-er en later als leverancier van goed gemotiveerd personeel ontzorgen wij de ondernemer met passende antwoorden en adviezen bij een openstaande vacature of HR probleem. Het maken en inhoudelijk screenen van de juiste match tussen kandidaat en vacature. Je leert dat geen enkel bedrijf of werknemer hetzelfde is.

Als je werkgever/kandidaat goed hebt aangevoeld, begrepen en gescreend, volgt een kwalitatief goede match tussen werkgever en werknemer. ‘We geloven dat onze opdrachtgevers simpelweg kundig HR-advies en -ondersteuning verlangen waarbij hun werkgeversrisico’s passend door ons worden gekaderd in optimaal beleid!‘ aldus Johan. Na 10 jaar boekhoudkundige functies t/m financial controller, begon zijn rol 20 jaar geleden als personeelsadviseur t/m interim personeelsmanager en adviseur voor verschillende MKB en non profit instellingen, voordat Legacy Uitzendbureau BV startte. Zijn aanpak past binnen de filosofie van Smart Capacity en wat haar klanten gewend zijn; persoonlijk en gedreven. Het levert naar tevredenheid van opdrachtgevers tijdig passend maatwerk op basis van een integrale benadering. Daarnaast zie ik uit naar het kortstondige trajecten, waarbij u en uw werknemer met gerichte oplossingen kunnen helpen conflicten op te lossen , waaronder met in zet van mediation door mij of mevrouw Pinto.

PATRICIA PINTO
Naast Johan Voots is mevrouw Pinto als juridisch adviseur en mediator werkzaam voor Smart Capacity. Haar jarenlange ervaring als advocate op diverse disciplines in privaat recht en bemiddeling en een uitgebreid Spaans zakelijk netwerk bieden Smart Capacity absoluut meerwaarde bij het tijdig oplossen van Arbo- technische en juridische kwesties. ‘Ik  vind het iedere keer een uitdaging om consensus te vinden tussen twee partijen. Communicatie en vertrouwen zijn wat ons verbindt of scheidt. Vaak kunnen geschillen opgelost worden door beter naar elkaar te luisteren, te begrijpen en te zoeken naar passende oplossingen waarbij respect voor elkaars standpunten het vertrekpunt is. Aan het einde van de bemiddeling is het fijn als partijen er met een goed compromis uitkomen.’

Ons team is betrokken bij het welslagen van onze gezamenlijke zoektocht naar voor u op maat gerichte adviezen en oplossingen, en is 24/7 voor u bereikbaar. Daarbij blijft onze uitgangspositie, zoals u van Smart Capacity gewend bent; enorme passie voor het vak, scherp in actie en reactie op actuele onderwerpen en constant innoveren om vooruit te blijven op de concurrentie. Wij blijven volop voor u in beweging en dit te vertalen in het zoeken naar oplossingen en constructies voor optimale personele inzet: effectief, flexibel en vernieuwend. Wij houden ons ook zeer actief in het re-integreren van werknemers. Wij geloven daarbij in mediation oplossingsgerichte antwoorden, waar wij voor u als onafhankelijke partij van dienst kunnen zijn, outplacement en 2e spoors trajecten.  ‘Wij geloven dat Smart Capacity daarbij innovatief voorop loopt. De passie voor een tevreden opdrachtgever en kandidaat zijn daarbij onze belangrijkste drijfveer.

Smart Capacity DIENSTEN  Uw externe afdeling personeelszaken
Smart Capacity wordt in haar dienstverlening volledig ondersteund en ontzorgd door haar backoffice SmartCapacity DIENSTEN. Het team van goed opgeleide professionals draagt dagelijks zorg voor het contractbeheer en de administratieve ondersteuning van het werk van Smart Capacity. ‘Zo is Smart Capacity goed bereikbaar voor haar opdrachtgevers en blijven wij up -to – date als het gaat om wetgeving’ aldus Johan.

Smart Capacity ondersteunt specifiek bedrijven in de bouw & vastgoedciviele techniektechniek & industrie, zorg en veilgheid op een vakvolwassen manier bij het vinden en optimaal inzetten van personeel.

ONZE MISSIE IS UW AMBITIE
Bij Smart Capacity is arbeidsbemiddeling meer dan het invullen van een vacature. Een onderneming wordt gemaakt door de mensen die er werken. De geest van de onderneming moet door haar werknemers gedragen worden in het gezamenlijk streven en verlangen naar kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit. Of het nu gaat over loopbaancoaching, recruitment, headhunting, salarisadministratie,vergoedingen, dossieropbouw ontslagaanvraag of begeleiding ziektwet /Poortwachter, 2e spoor of outplacement, bij Smart Capacity start elk vraagstuk altijd met een uitgebreide analyse en screening van uw organisatie en haar producten of dienstverlening. Noodzakelijk om u correct en passend te adviseren. ‘De bedrijfskundige achtergrond van mij en Patricia maakt dat onze opdrachtgevers deze integrale aanpak waarderen en ons ook dikwijls raadplegen als sparringspartner bij hun personele vraagstukken. Dat maakt mijn werk nog boeiender’ als Johan Voots. Smart Capacity gelooft dat bij een goede balans tussen werkgever en werknemer optimale kwaliteit, inzet en tevredenheid wordt bereikt. Samen met u als opdrachtgever start Smart Capacity daarom met een heldere brainstorm over uw HR-vraagstuk. Met een realistische en vak volwassen blik zodat we het gewenste eindresultaat of méér voor u en uw medewerkers kunnen bereiken.

VISIE
De werkwijze en ambitie van Smart Capacity is mensgericht op het tot elkaar brengen van werkgever en werknemer en dat in de juiste balans en synergie voor beide partijen door als volwaardig sparringpartner en samenwerkingspartner maatwerk te leveren voor opdrachtgevers. ‘Dit bereiken we door het leveren van een totale reeks naadloos op elkaar aansluitende diensten, gericht op loopbaancoaching, recruitment of headhunting tot en met het uitwerken van integrale HR-adviezen. Het is gebleken dat Smart Capacity hierbij als extern bureau sneller en effectiever in staat is meerdere belangen te spiegelen aan en te wegen met de vooraf samen geformuleerde doelstellingen. Complementair wordt zo gekomen tot een beter HR-beleid en effectievere communicatie resulterend in beter rendement, minder ziekteverzuim en tevreden medewerkers.

Welkom op deze site!

Team Smart Capacity