SmartCapacity overgenomen door Legacy Uitzendbureau BV

SmartCapacity overgenomen door Legacy Uitzendbureau BV

MAASTRICHT/BREDA – Per 1 januari 2018 zal SmartCapacity worden overgenomen door Uitzendorganisatie Legacy Uitzendbureau BV uit Den Bosch. De afgelopen periode zijn onderhandelingen gevoerd en is er een akkoord bereikt. Met  deze overname zal de uitzendorganisatie haar dienstverlening in Zuid-Oost Brabant en Limburg verder vormgeven. De naam SmartCapacity blijft behouden waarbij vanuit Maastricht en Den Bosch gewerkt zal worden.

In 2009 werd SmartCapacity opgericht als intermediair in Bouw & Civiele Techniek. Onderscheidend door een persoonlijke aanpak en de overtuiging dat je met plezier in je werk beter presteert. Door de jaren heen groeide de organisatie naar een gevestigde naam en partner als het gaat om personele vraagstukken en inzet van personeel in de branche. Eigenaresse Sjoukje Potten-Richter werkte mee aan de opstart in Weert en opende later ook kantoor Maastricht.

‘We zijn blij met de overname en willen op deze manier een breder marktaandeel in de regio Zuid-Nederland bedienen’ aldus Johan Voots, oprichter en eigenaar van Legacy Uitzendbureau. ‘We hebben bewust gekeken naar een partij die past bij onze filosofie en werkwijze. De aanpak van SmartCapacity spreekt ons hierbij enorm aan en willen we als nieuw label integreren in onze eigen organisatie.’

Na ruim 12,5 jaar in HR en Recruitment is het moment aangebroken voor Richter om het stokje over te dragen. ‘Het is tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij mensen enorm fascinerend blijven. De overname biedt alle ruimte voor verdere expansie waarbij ik blij ben en dankbaar dat het idee achter SmartCapacity wordt voortgezet.’ aldus Richter die zich volledig gaat richten op de verdere uitbouw van Smartproperty Makelaardij, het bedrijf van haar echtgenoot Ruud Potten. ‘Met ontzettend veel plezier heb ik als intermediair opdrachtgevers en werkzoekenden bijgestaan bij de juiste keuze voor personeelsinzet en loopbaan. Het is fantastisch om hierbij te zien hoe mensen en bedrijven zich ontplooien en door de jaren heen stappen hebben gezet. De ervaring neem ik graag mee naar SmartProperty. De keuze voor de aan- of verkoop van een thuis is immers net zo’n essentiële kwestie.’ aldus Richter.

SmartCapacity blijft gevestigd in Maastricht en zal per 1 januari 2018 ook kantoor houden in Den Bosch. Sjoukje Potten-Richter zal nog een periode aanblijven voor de overdracht en het begeleiden van de vervlechting van de organisaties. Lopende opdrachten zullen worden overgedragen.

Voor meer informatie aangaande de overname kunt u terecht bij mevrouw S.S. Potten-Richter via +31(0)43 – 851 61 88 of bij de heer J. Voots via +31 (0)73 – 88 82 385.

www.legacy-uitzenbdbureau.nl