Payrolling

Payrolling

 

‘Goed werkgeverschap, duidelijkheid, transparantie en menselijkheid loont!’

Bij payrolling besteedt u de personeels- en loonadministratie uit aan SmartCapacity Diensten. Uw medewerkers staan dan bij SmartCapacity Diensten op de loonlijst met alle voordelen van dien:

–       minder werkgeversrisico’s
–       lagere personeelskosten
–       flexibele contractsvomen met uw personeel
–       geen kosten bij ziekteverzuim
–       minder administratie
–       mogelijkheid tot aanbieden van scholing

Bij payrolling biedt SmartCapacity Diensten u alle flexibiliteit en een laag werkgeversrisico. Hierbij dragen wij samen met onze backoffice als solide partner zorg voor de volledige overname van het juridisch werkgeverschap (ABU), de verloning, contractbewaking en verzuimbegeleiding.

SmartCapacity Diensten is bij payrolling verantwoordelijk voor de wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit de formele werkgeversrol die thans geheel door u wordt gedragen. Omdat wij werken onder de ABU-normen ontzorgen wij u volledig voor de gevolgen van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Zo bieden wij optimale flexibiliteit tot wel 5,5 jaar, de mogelijkheid tot een 0-urencontract en heeft u geen financieel omkijken naar een transitievergoeding. Denkt u hiernaast ook aan de aanscherping van de ziektewet die u met payrolling volledig uitbesteedt.

Payrolling biedt SmartCapacity Diensten aan voor zowel nieuwe (door SmartCapacity dan wel door u zelf voorgedragen werknemers) als alle bestaande werkwerkers. Als werkgever behoudt u uiteraard uw feitelijke dagelijkse werkgeversrol die is gerelateerd aan uw bedrijfsactiviteit.

Is payrolling bij SmartCapacity Diensten ook voor u de oplossing als antwoord op flexibilisering in een veranderende arbeidsmarkt? Interesse in een persoonlijke toelichting? We horen graag van u!