Recruitement

Recruitment

 

‘I am convinced that although training and development are important, Recruitment and Selection are much more important’– Stephen R. Covey

De dienstverlening van SmartCapacity gaat verder dan het vinden van de juiste medewerker. Wij bereiden u en uw nieuwe collega(‘s) voor op een succesvolle samenwerking tussen twee culturen: werkgever (opdrachtgever) en werknemer (kandidaat). Hierbij brengen we u als opdrachtgever persoonlijk in contact met ons uitgebreide netwerk aan kandidaten.

Als intermediair beschikt SmartCapacity in Brabant, Belgisch-Limburg en Limburg voor haar opdrachtgevers al jaren over een omvangrijk netwerk aan getalenteerde en kundige kandidaten met een specialisme in de bouw- en vastgoedbranche en logistieke sector. Vanuit Maastricht dragen we binnen veel organisaties effectief bij aan het vinden en (flexibel) inzetten van kundig personeel. Dit met een doortastende focus op resultaat en rendement. Organisaties presteren immers optimaal zolang ze flexibel blijven met juiste en gemotiveerde mensen.

Onze meerwaarde? U als opdrachtgever ontzorgen waarbij we met een uitstekend netwerk goed in staat zijn snel en effectief de juiste kandidaten voor te stellen voor openstaande vacatures. Met een specialisme in bouw en vastgoed, techniek en logistiek werkt SmartCapacity reeds vele jaren naar tevredenheid voor onder andere bouwbedrijven, projectontwikkelaars, onderaannemers, architecten, gevelbouwers, ingenieurs- en adviesbureaus en vastgoedbeheerders, gemeenten en (semi)overheidsinstellingen en bedrijven in de logistieke sector.

SmartCapacity gelooft dat bij een goede balans tussen werkgever en werknemer optimale kwaliteit, inzet en tevredenheid worden bereikt. Samen met de opdrachtgever start SmartCapacity daarom elke (zoek)opdracht met een heldere brainstorm over uw vraagstuk en behoefte. Vervolgens vertaalt SmartCapacity wensen van opdrachtgevers naar relevante functie-eisen en persoonskenmerken. Zo ontstaat het profiel waaraan onze kandidaten binnen uw organisatie dienen te voldoen.

Ons omvangrijke kandidatenpotentieel, onze ruime ervaring met selectieprocedures en het grote inlevingsvermogen hebben tot gevolg dat de door SmartCapacity voorgedragen kandidaten naadloos aansluiten op de behoefte binnen uw organisatie. Onze aanpak aanpak is een absolute méérwaarde, voor zowel de opdrachtgever als voor de kandidaat.

Interesse in ons vak volwassen recruitment? Neem gerust contact met ons op waarna we u een passend voorstel zullen doen.